“Ziek zijn hoeft toch geen arbeidsongeschiktheid te betekenen?”

Betrokkenheid en aandacht voor uw medewerkers, de werkplek en het soort werk dat zij uitvoeren draagt in grote mate bij aan de prestaties van uw personeel. 

Bureau in Beweging is gespecialiseerd in het opsporen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s en geeft oplossingen aan u en uw medewerker zodat er mogelijk verzuim voorkomen wordt. Ook als uw medewerker al verzuimt of na een verzuimperiode weer gaat werken (re-integreren), kan een individueel onderzoek en advies verstandig zijn. Hierbij wordt onderzocht welke factoren bijdragen aan de gezondheidsklachten.

Bureau in Beweging hanteert een geïntegreerde aanpak waarbij aandacht is voor de fysieke als ook psychosociale aspecten en de werkorganisatie. De medewerker wordt ondersteund bij de re-integratie met als doel een snelle terugkeer naar een gezonde werkomgeving.
Wij combineren deze kennis met een gedragsmatige visie: “Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze”. 

In de afgelopen jaren heeft Marianne veel verschillende werkomgevingen gezien, waardoor zij een brede ervaring heeft opgedaan. Als extern onafhankelijke slaagt zij er vaak in om tot dan toe onbekende informatie naar boven te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *